Τρόποι Αποστολής

Τα μεταφορικά επιβαρύνουν τον πελάτη και δεν συμπεριλαμβάνονται εντός τιμολογίου.

 

  • Με δικό μας μεταφορικό μέσο: υπάρχει η δυνατότητα για όλες τις παραγγελίες μικρού βάρους να αποστέλλονται με δικό μας μεταφορικό μέσο με ελάχιστη παραγγελία 20€ και κατόπιν συνεννόησης. Περιοχές εξυπηρέτησης κεντρική και ανατολική Θεσσαλονίκη.
  • Courier : υπάρχει η δυνατότητα όλες οι παραγγελίες μικρού όγκου και βάρους να αποστέλλονται με ΕΛΤΑ COURIER. Τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη και δεν συμπεριλαμβάνονται εντός τιμολογίου. Οι χρεώσεις είναι: 5ευρω μέχρι 2kg ή ανάλογου όγκου και κλιμακώνεται ανάλογα με την σχέση βάρους.
  • Παραλαβή από την εταιρία: Υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας από την εταιρία κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος. Στην επιλογή αυτή μπορείτε να ενημερώνεστε τηλεφωνικά, κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα παραγγελιών ηλεκτρονικού εμπορίου για την διεκπεραίωση της παραγγελίας σας.

 

  • Διαθεσιμότητα Προϊόντων: Σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθέσιμο κάποιο/α από τα είδη που θέσατε στην παραγγελία σας, τότε η Εταιρεία μας θα έρχεται σε επαφή μαζί σας είτε με μήνυμα στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, είτε με απευθείας τηλεφωνική επαφή μαζί σας δια μέσου αντιπροσώπου της (είτε με όλους τους ανωτέρω τρόπους) προκειμένου να συνεννοηθεί μαζί σας για την τυχόν τροποποίηση, διόρθωση ή ακύρωση της παραγγελίας σας. Εφόσον δεν καταστεί εφικτή η επικοινωνία μαζί σας για διάστημα 2 ημερών από την αποστολή του αιτήματος παραγγελίας σας, το αίτημα σας ακυρώνεται αυτομάτως και θα πρέπει να αποστείλετε ξανά νέο αίτημα προς εμάς. Σε κάθε περίπτωση τυχόν νέα παραγγελία σας (τροποποιηθείσα ή μη) θα σας αποστέλλεται και πάλι με νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το δε μήνυμα αυτό θα αποτελεί και το επιβεβαιωτικό της παραγγελίας σας βάσει του οποίου και θα εκτελείτε η παραγγελία σας. Η αποστολή των προϊόντων θα πραγματοποιείται κατόπιν βάσει του χρονοδιαγράμματος παράδοσης της συνεργάτιδάς μας εταιρείας μεταφορών.
  • Χρόνος αποστολής: Κάθε ολοκληρωμένη παραγγελία – πληρωμή εκτελείτε την επόμενη εργάσιμη ημέρα και αποστέλλεται με την εταιρία courier. Από τα παραπάνω εξαιρούνται οι επίσημες αργίες και περιπτώσεις ανωτέρας βίας όπως καιρικά φαινόμενα κ.τ.λ.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Με την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής παραγγελίας αποστέλλεται ηλεκτρονικά στον πελάτη αποδεικτικό παραγγελίας το οποίο περιέχει τον αριθμό παραγγελίας, προϊόντα, τεμάχια, συνολική τιμή, πορεία εξέλιξης της κάθε παραγγελίας, επιλεχθείς τρόπος πληρωμής και στοιχεία χρέωσης. Για ελλιπής πληροφορίες και διευκρινήσεις θα υπάρχει τηλεφωνική επικοινωνία.

Η χρέωση των μεταφορικών γίνεται αυτοματοποιημένα και το αναγραφόμενο βάρος χρέωσης δεν αφορά το καθαρό βάρος του προϊόντος αλλά είναι συνάρτηση του βάρους και του όγκου του εμπορεύματος μετά την συσκευασία.

elGreek