Πρόγνωση-Καιρού-Ανά-Λεπτό-Google-App

Πρόγνωση καιρού ανά λεπτό στο Android με την εφαρμογή της Google!!

Η εμπειρία που προσφέρει ο καιρός στην εφαρμογή της Google άλλαξε σημαντικά με την άφιξη του Pixel Tablet. Επιπλέον, το νέο UI είναι πραγματικά εντυπωσιακό ακόμα και σε οθόνη smartphone. Με την πρώτη ματιά, μπορεί εύκοlα να θεωρήσει κανείς ότι πρόκειται απλώς για μια οπτική αναμόρφωση. Ωστόσο, η Google έχει κάνει κάποιες μεγάλες αλλαγές στον πυρήνα της εφαρμογής που θα κάνουν τις τοπικές προβλέψεις καιρού πολύ πιο αξιόπιστες και ακριβείς.

Η ανανεωμένη σελίδα καιρού στην εφαρμογή Google φαίνεται μοντέρνα και πολύ πιο όμορφη. Διαθέτει σκούρο και ανοιχτόχρωμο θέμα. Χρησιμοποιεί καλύτερα την πλήρη οθόνη του tablet για να παρουσιάσει πολλές πληροφορίες, τακτοποιημένες καλύτερα από οποιαδήποτε προηγούμενη υλοποίηση. Το καλύτερο είναι ότι η Google διατήρησε τον μικροσκοπικό, μεγαλόφθαλμο βάτραχο, ο οποίος είναι ο προσωπικός “δημοσιογράφος” καιρού του χρήστη.

Πρόγνωση-Καιρού-Ανά-Λεπτό-Google-App-1
Πάμε να δούμε τι κρύβεται στο παρασκήνιο του νέου UI. Εκτός από τις υπάρχουσες πηγές, η Google χρησιμοποιεί τώρα δεδομένα από τα συστήματα αισθητήρων MRMS και HRRR της Εθνικής Υπηρεσίας Ωκεανών και Ατμόσφαιρας για να βελτιώσει τις 12ωρες προβλέψεις. Τα δεδομένα από αυτές τις πηγές ενημερώνονται πολλές φορές την ώρα, επιτρέποντας μεγαλύτερη ακρίβεια και πιο αξιόπιστες πληροφορίες για τον καιρό. Αυτό επιτρέπει στον χρήστη να συνεχίσει τη μέρα του χωρίς να ανησυχεί ότι η βροχή θα του χαλάσει τα σχέδια.

Πρόγνωση-Καιρού-Ανά-Λεπτό-Google-App-2

Η Google θα χρησιμοποιήσει όλα αυτά τα δεδομένα για μια άλλη πρόγνωση καιρού, που ονομάζεται Nowcast. Η ενότητα Nowcast θα εμφανίζεται στην ίδια σελίδα, αλλά μόνο σε περίπτωση ακραίων καιρικών συνθηκών, όπως βροχή, χαλάζι, ή χιόνι. Αυτή η πρόγνωση θα παρέχει πολύ πιο ακριβείς πληροφορίες, με χρονοδιάγραμμα χωρισμένο ανά λεπτό. Στην εικόνα παραπάνω βλέπουμε οπτική απεικόνιση για το πόσο έντονη θα είναι η βροχόπτωση κατά τη διάρκεια της περιόδου που θα βρέχει στην περιοχή.

Προς το παρόν, το Nowcast είναι διαθέσιμο μόνο για το Pixel Fold και το Pixel Tablet, αποκλειστικά στις ΗΠΑ, και λειτουργεί μόνο στα αγγλικά. Μάλιστα, θα πρέπει ο χρήστης να έχει ορίσει ως προεπιλεγμένη γλώσσα της συσκευής τα αγγλικά. Παρ’ όλα αυτά, η Google επιβεβαίωσε ότι η νέα εμπειρία καιρού είναι ήδη διαθέσιμη σε 26 γλώσσες και σχεδιάζει να τη διαθέσει σε περισσότερες συσκευές αφού τη δοκιμάσει στο δικό της tablet και το δικό της foldable.

Kατηγορίες
Κατηγορίες προϊόντων
elGreek